Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Пре-маркет від Whales: можливість фармити криптовалюту без вкладень за допомогою Поінтів GetGrass.io

 


До уваги всіх, хто бере активну участь у фермерстві GetGrass! Нещодавно на Whales Market надійшли в продаж окуляри Grass Points, що відкриває нові можливості для учасників. Як виявилося, ринкова ціна цих балів коливається від $32,2 до $21,5 за 50 або 1000 балів відповідно. Такі коливання можуть викликати інтерес та ентузіазм серед тих, хто вже активно залучений до процесу

Поки що приємно відзначити, що мій щоденний обсяг формування становить у середньому 1800 балів, що чудово. Я з нетерпінням чекаю закінчення періоду розсилки, сподіваючись на подальше зростання.

Варто зазначити, що у всіх була і є можливість отримати бали безкоштовно (третій етап триватиме до 9 квітня), щоб потім їх продавати. Якщо ви новачок у землеробстві Grass, ось стаття про AirDrop із Grass у блокчейні Solana, яка може бути вам корисною.

Не забувайте, що за загальне накопичення 100 годин ви отримаєте додатковий бонус у розмірі 5000 очок Grass. Зверніть увагу на ці можливості та продовжуйте розвиватися в цьому захоплюючому процесі!

Також звертайте увагу на всі оновлення та новини, пов’язані з GetGrass, оскільки такі витоки інформації можуть допомогти вам оптимізувати свої інвестиції та заробити більше. Рекомендується регулярно перевіряти офіційні джерела та брати участь у спільноті, щоб бути в курсі всіх останніх подій.


Post a Comment

0 Comments