Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ETH xBlast: Новий Безкоштовний Майнер у Телеграмі – Аналог HOT

    xBlast - це нова децентралізована програма Web3, що базується на мережі Blast Layer2 всередині Telegram (BLAST - другорядний блокчейн на Ethereum). Вона забезпечує повну мережеву підтримку та безпеку, легко інтегрується у кожен обліковий запис Telegram. В основі цієї інноваційної екосистеми лежить токен XBL, який можна продавати на біржах. Крім того, існує також фермерський токен wXBL, який можна видобувати та заробляти у додатку, а також обмінювати на XBL у співвідношенні 1:1. Ранні користувачі отримають можливість заробляти токени XBL, починаючи майнінг за допомогою простого процесу створення облікового запису.

У тестовому режимі мережа зазнає перевантаження через наплив нових користувачів, що може призводити до лагів. Проте, команда xBlast працює над вирішенням цих проблем. Після реєстрації зачекайте приблизно 10 секунд, доки головний екран не завантажиться.

Щоб розпочати майнінг токенів wXBL, перейдіть за посиланням та запустіть бот xBlast у Telegram за цим посиланням




На головному екрані ви побачите пропозицію підписатися на канал у Telegram та Twitter, після чого натисніть кнопку "Start Now".

Після реєстрації не забудьте тавріть токени wXBL (кнопка Claim) при заповненні сховища.

У розділі "Mission" ви зможете виконувати різні завдання та отримувати токени раз на добу. Після завершення кожної місії сховище заповнюється протягом 24 годин. Не забувайте періодично отримувати токени (кнопка "Claim").

Майнінг токенів wXBL можна буде конвертувати в реальні токени XBL в майбутньому.

Також, доступні бусти для прокачування вашого майнера xBlast для більшого видобутку wXBL. Заходьте у розділ "Boost" та виконуйте необхідні дії.

За промовчанням, на базовому рівні ваш майнер видобуває 0,1042 wXBL за 1 годину.


На даний момент відомо 5 рівня прокачування мінералів:

Рівень 0 (базовий) - Titanium - 0,1042 wXBL/год

Рівень 1 - Palladium - 0,1562 wXBL/год - вартість прокачування 3 wXBL

Рівень 2 - Iridium - 0,2083 wXBL/год - вартість прокачування 15 wXBL

Рівень 3 - Xenium - 0,2604 wXBL/год - вартість прокачування 30 wXBL

Рівень 4 - Plutonium - 0,3125 wXBL/год - вартість прокачування 75 wXBL

Рівень 5 - Neptunium - 0.624 wXBL/год - вартість прокачування? wXBL

Spaceship Upgrate (модернізація космічного корабля, збільшення швидкості видобутку)

На даний момент не активно, скоро маємо активувати.


Реферальна програма xBlast

Реферальна програма опрацьована відмінно!

Щоразу, коли ваш запрошений друг отримує $wXBL, ви отримуєте 16% кешбеку. І він заробляє 8% щоразу, коли ви це заявляєте. Безпрограшний варіант. Поділіться своїми реферальними посиланнями та почніть заробляти більше!

Проект xBlast стартував буквально кілька годин тому! Вхід безкоштовний, запрошуйте друзів, родичів, нехай формиться щось навіть якщо вони не розуміють, що це і навіщо. Потім кешбек їм дасте на морозиво в старбакс)) І самі майте по кілька акаунтів, хоча б 2-3. Так, без рефів теж заробите і думаю цілком непогано, але з ними трохи більше і приємніше буде, тим більше, з такою реферальною програмою!

У xBlast також доступна можливість створення власних планет або приєднання до існуючих, аналогічно до HOT. З кожного тавра токенів до загальної скарбниці планети буде додаватися певний відсоток (з вашого балансу не зніматимуться). Залежно від загального балансу, планета буде рейтингуватися.

Також планується проведення аірдропу для 100 найкращих планет. Детальніша інформація буде оприлюднена перед початком жеребкування.

Зверніть увагу! Якщо ви створили планету або приєдналися до існуючої, залишайтеся у ній, оскільки адміністратори тимчасово обмежили можливість виходу з планет.

Post a Comment

0 Comments