Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ефективний спосіб отримати дохід гаючи в Dota2 Rust GTA RP Minecraft Fortnite з криптопроектом Neoxa

 



    За допомогою цього сайту ви зможете заробляти гроші в криптовалюті, граючи в такі популярні ігри, як Dota 2, GTA 5, Fortnite і Rust.

Інструкція

1. Перейдіть за посиланням та натисніть "тут" внизу "Зареєструватися":

https://gaming.neoxa.net


2. Пройдіть реєстрацію. У розділі "Реферальний код" введіть цей код:

5fba699b

За нього вам дадуть +10% до винагороди за перші 10 ігор.

3. Підтвердіть лист поштою.

4. Перейдіть на вкладку «Ігри», виберіть гру та авторизуйтесь.

5. Розглянемо на прикладі гри Dota 2. Для цього нам потрібно підключити наш аккаунт Steam. У Dota 2 ви отримуєте гроші лише за рейтингові ігри. Тому відкрийте історію матчів облікового запису, для цього зайдіть в саму гру Dota 2 - "Налаштування" - "Спільнота" - > Увімкніть "Публічну історію матчів". Також в стімі в налаштуваннях надайте публічний доступ.

6. На цій біржі шукаєте монету NEOX та підвязуєте свій гаманець ID.

Реєстрація для створення гаманця https://linkf.su/PJVLK

7. Грайте та отримуйте нагороду за кожну зіграну рейтингову гру.

Висновок:

Усі виплати відбуваються в токені Neoxa. Токен вже торгується на біржах 

У розділі «Ринки» ми зможемо побачити, на яких біржах торгується токен. Тобто зароблені токени ми зможемо продавати на них. Для отримання винагород нам потрібен гаманець Neoxa, тому ми або завантажуємо сам гаманець Neoxa, або реєструємося на біржі, де торгується токен https://linkf.su/PJVLK і вказуємо адресу токена Neoxa.

Пруфи виплат


    Ще раз нагадуємо, що заробіток в Дота2 доступний лише в рейтингових матчах. Також суми виплат надходять наступного дня після 12:00 годин за попередній день. Заробіток залежить від кількості зіграних за 24 години ігор, кількості перемог, кількості зроблених кілів, допомог, звання кращого гравця, пул розподіляється в залежності від рейтинга зареєстрованих гравців в проекті саме за кожний матч. Наприклад користуачі зіграли протягом 24 годин за Troll Warlord кількість матчів з яких розподіл токенів буде більше тому хто зробив більше кілів та має менше смертей та більше допомоги, а також якщо переміг за свого персонажа. Однак проект не розкриває конкретно за які дії йде нарахування токенів, тому можете експерементувати, бо інколи нароховують 1долар інколи 2 наприклад за однакову кількість зіграних ігор, а інколи менше, тому ваш індивідуальний заробіток залежить лише від Ваших здібностей у грі.
    Важливим моментом є також змінити своє ім'я у грі або доповнити словом NEOXA, бо коли пройде 1-2 дні після підключення до системи ви можете втратити свій прибуток, бо система запросить зробити цю дію, тому одразу після підключення до системи у грі зробіть нову назву або доповніть, але щоб вона містила NEOXA. Це одразу ныде не вказуэться, тому э лайфхаком для подальшого заробытку без втрат. 

Зробіть свій профіль Steam публічним


Щоб ваша статистика автоматично враховувалася в таблицях лідерів Dota 2, вам потрібно переконатися, що ваш профіль Steam встановлено як «публічний».
  • Спочатку відкрийте Steam або перейдіть на steamcommunity.com і перейдіть до «переглянути мій профіль».
  • Потім знайдіть кнопку «Редагувати профіль».
  • Потім натисніть «Налаштування конфіденційності» в меню зліва на сторінці вашого профілю.
Опинившись там, просто змініть параметр «Мій профіль» на загальнодоступний.

    Оголошення загальнодоступних даних матчів у Dota 2

    Після завершення цього кроку ви повинні відкрити свої загальнодоступні дані збігів у самій грі. Для цього відкрийте Dota 2, перейдіть до налаштувань, потім перейдіть на вкладку «Соціальні», де ви знайдете цю опцію, і переконайтеся, що прапорець позначено.

Як отримати нагороди в ДОТА2

  1. Перший крок — зв’язати обліковий запис Steam.

  2. Прив’яжіть свій гаманець Neoxa до 'адреси гаманця' поле.

  3. Переконайтеся, що ваші ігрові дані є загальнодоступними, щоб наша система відстеження винагород могла бачити ваші ігри.

  4. Грайте в рейтингові ігри

    • Нам потрібно 100 ігрових годин, номер мобільного телефону, прив’язаний до вашого облікового запису Steam, і завершення ваших 10 матчів калібрування.
    • Жодні інші режими гри наразі не відстежуються.
  1. Нагороди надсилаються кожні 24 години. Для DOTA 2 це буде близько 11:00 UTC.

  2. Ми беремо вашу статистику за 24-годинний період, тому невелика затримка не вплине на вашу винагороду.

Post a Comment

0 Comments